XVIII EDYCJI KONKURSU NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO SMAKI REGIONÓW.

Konkurs kulinarny.jpeg

Marszałek Województwa Opolskiego oraz Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego wraz z Opolskim Ośrodkiem Doradztwa Rolniczego w Łosiowie zapraszają mieszkańców województwa opolskiego do udziału w XVIII EDYCJI KONKURSU NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO SMAKI REGIONÓW.

CELEM Konkursu jest identyfikacja i promocja tradycyjnej, regionalnej żywności oraz upowszechnianie wiedzy o niej.

Tegoroczna edycja konkursu zostanie przeprowadzona w dwóch kategoriach: na najlepszy regionalny produkt żywnościowy oraz najlepszą potrawę regionalną.

Regionalny finał Konkursu odbędzie się w dniu 2 września 2018 r. podczas obchodów DOŻYNEK WOJEWÓDZKICH w Paczkowie.

PDFREGULAMIN_OGÓLNY.PDF (692,45KB)
PDFREGULAMIN_NA NAJLEPSZĄ POTRWĘ REGIONALNĄ.pdf (732,18KB)
PDFREGULAMIN NA NAJLEPSZY REGIONALNY PRODUKT.PDF (743,24KB)
DOCKARTA ZGŁOSZENIA-potrawa_opolskie_2018.doc (75,00KB)
DOCKARTA ZGŁOSZENIA -produkt_opolskie_2018.doc (94,50KB)
 

Dokumentację należy przesłać lub dostarczyć do Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Łosiowie w nieprzekraczalnym terminie do dnia 27 lipca 2018 r. z dopiskiem „Dział ROW" na adres:

Opolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Łosiowie
ul. Główna 1
49-330 Łosiów

Osoby do kontaktu:

Pani Renata Wojas oraz Jadwiga Sadlej
+48 600 403 526
77 44 37 159

Wróć na początek strony