-
na skróty
- Konsultacje społeczne
- Kąpielisko - Przystań Wodna w Nowych Siołkowicach
- Projekt E-Aktywni Mieszkańcy Województwa śląskiego i opolskiego
- Przetargi
- Nagrody i wyróżnienia
- Gospodarka odpadami
- Elektroniczna Skrzynka Podawcza
- Dzienniki urzędowe wydawane przez Prezesa Rady Ministrów
- Dziennik Urzędowy Województwa Opolskiego
- Wybory
- Ponowne wykorzystanie informacji publicznej
- RPO WO 2014-2020
- PROW 2014-2020
-
dla mieszkańca
- Kontakt
- Załatw sprawę
- Harmonogram odbioru odpadów
- Formularze
- Rachunki bankowe Urzędu Gminy
- Debata nad raportem o stanie Gminy
- Ochrona danych osobowych
- Pomoc dla osób niepełnosprawnych
- Dostęp do obiektów sportowych
- Ostrzeżenia dla mieszkańców
- Informacja przestrzenna
- Utrata dokumentu tożsamości
- Opolska karta rodziny i seniora
- Karta Dużej Rodziny
- Nieodpłatna pomoc prawna
- Informacja o jakości wody
- Krajowa Mapa Zagrożeń Bezpieczeństwa
- Projekt E-Aktywni Mieszkańcy Województwa śląskiego i opolskiego
- Stan powietrza w Gminie Popielów
- Ocena jakości powietrza - dane GIOŚ
- Gminna Spółka Wodna
- KRUS - komunikaty, informacje
- dla turysty
- dla inwestora
-
warto odwiedzić
- Karłowice
- Lubienia
- Nowe Siołkowice
- Stare Siołkowice
- LGD Stobrawski Zielony Szlak
- Publiczna Szkoła Podstawowa w Popielowie
- Publiczna Szkoła Podstawowa w Karłowicach
- Publiczna Szkoła Podstawowa w Starych Siołkowicach
- Biblioteka w Popielowie
- Samorządowe Centrum Kultury, Turystyki i Rekreacji w Popielowie
- Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Popielowie
- Gminny Związek LKS w Popielowie
XVIII EDYCJI KONKURSU NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO SMAKI REGIONÓW.
Marszałek Województwa Opolskiego oraz Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego wraz z Opolskim Ośrodkiem Doradztwa Rolniczego w Łosiowie zapraszają mieszkańców województwa opolskiego do udziału w XVIII EDYCJI KONKURSU NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO SMAKI REGIONÓW.
CELEM Konkursu jest identyfikacja i promocja tradycyjnej, regionalnej żywności oraz upowszechnianie wiedzy o niej.
Tegoroczna edycja konkursu zostanie przeprowadzona w dwóch kategoriach: na najlepszy regionalny produkt żywnościowy oraz najlepszą potrawę regionalną.
Regionalny finał Konkursu odbędzie się w dniu 2 września 2018 r. podczas obchodów DOŻYNEK WOJEWÓDZKICH w Paczkowie.
PDFREGULAMIN_OGÓLNY.PDF
PDFREGULAMIN_NA NAJLEPSZĄ POTRWĘ REGIONALNĄ .pdf
PDFREGULAMIN NA NAJLEPSZY REGIONALNY PRODUKT.PDF
DOCKARTA ZGŁOSZENIA-potrawa_opolskie_2018.doc
DOCKARTA ZGŁOSZENIA -produkt_opolskie_2018.doc
Dokumentację należy przesłać lub dostarczyć do Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Łosiowie w nieprzekraczalnym terminie do dnia 27 lipca 2018 r. z dopiskiem „Dział ROW" na adres:
Opolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Łosiowie
ul. Główna 1
49-330 Łosiów
Osoby do kontaktu:
Pani Renata Wojas oraz Jadwiga Sadlej
+48 600 403 526
77 44 37 159
Modyfikował: Dariusz Ciećkiewicz Data modyfikacji: 07-06-2018 11:49

Darmowa aplikacja mobilna Gminy Popielów
Dzisiaj jest wtorek, 17 maja 2022
Imieniny: Brunony, Sławomira, Wery