XVIII EDYCJI KONKURSU NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO SMAKI REGIONÓW.
Marszałek Województwa Opolskiego oraz Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego wraz z Opolskim Ośrodkiem Doradztwa Rolniczego w Łosiowie zapraszają mieszkańców województwa opolskiego do udziału w XVIII EDYCJI KONKURSU NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO SMAKI REGIONÓW.
CELEM Konkursu jest identyfikacja i promocja tradycyjnej, regionalnej żywności oraz upowszechnianie wiedzy o niej.
Tegoroczna edycja konkursu zostanie przeprowadzona w dwóch kategoriach: na najlepszy regionalny produkt żywnościowy oraz najlepszą potrawę regionalną.
Regionalny finał Konkursu odbędzie się w dniu 2 września 2018 r. podczas obchodów DOŻYNEK WOJEWÓDZKICH w Paczkowie.
REGULAMIN_OGÓLNY.PDF (692,45KB)
REGULAMIN_NA NAJLEPSZĄ POTRWĘ REGIONALNĄ.pdf (732,18KB)
REGULAMIN NA NAJLEPSZY REGIONALNY PRODUKT.PDF (743,24KB)
KARTA ZGŁOSZENIA-potrawa_opolskie_2018.doc (75,00KB)
KARTA ZGŁOSZENIA -produkt_opolskie_2018.doc (94,50KB)
Dokumentację należy przesłać lub dostarczyć do Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Łosiowie w nieprzekraczalnym terminie do dnia 27 lipca 2018 r. z dopiskiem „Dział ROW" na adres:
Opolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Łosiowie
ul. Główna 1
49-330 Łosiów
Osoby do kontaktu:
Pani Renata Wojas oraz Jadwiga Sadlej
+48 600 403 526
77 44 37 159