- na skróty
- Konsultacje społeczne
- Kąpielisko - Przystań Wodna w Nowych Siołkowicach
- Projekt E-Aktywni Mieszkańcy Województwa śląskiego i opolskiego
- Przetargi
- Nagrody i wyróżnienia
- Gospodarka odpadami
- Elektroniczna Skrzynka Podawcza
- Dzienniki urzędowe wydawane przez Prezesa Rady Ministrów
- Dziennik Urzędowy Województwa Opolskiego
- Wybory
- Ponowne wykorzystanie informacji publicznej
- RPO WO 2014-2020
- PROW 2014-2020
- dla mieszkańca
- Kontakt
- Załatw sprawę
- Harmonogram odbioru odpadów
- Formularze
- Rachunki bankowe Urzędu Gminy
- Debata nad raportem o stanie Gminy
- Ochrona danych osobowych
- Pomoc dla osób niepełnosprawnych
- Dostęp do obiektów sportowych
- Ostrzeżenia dla mieszkańców
- Informacja przestrzenna
- Utrata dokumentu tożsamości
- Opolska karta rodziny i seniora
- Karta Dużej Rodziny
- Nieodpłatna pomoc prawna
- Informacja o jakości wody
- Krajowa Mapa Zagrożeń Bezpieczeństwa
- Projekt E-Aktywni Mieszkańcy Województwa śląskiego i opolskiego
- Stan powietrza w Gminie Popielów
- Ocena jakości powietrza - dane GIOŚ
- Gminna Spółka Wodna
- KRUS - komunikaty, informacje
- dla turysty
- dla inwestora
- warto odwiedzić
- Karłowice
- Lubienia
- Nowe Siołkowice
- Stare Siołkowice
- LGD Stobrawski Zielony Szlak
- Publiczna Szkoła Podstawowa w Popielowie
- Publiczna Szkoła Podstawowa w Karłowicach
- Publiczna Szkoła Podstawowa w Starych Siołkowicach
- Biblioteka w Popielowie
- Samorządowe Centrum Kultury, Turystyki i Rekreacji w Popielowie
- Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Popielowie
- Gminny Związek LKS w Popielowie
Szkolenia dla przedsiębiorców z sektora żywności wysokiej jakości
W ramach projektu pn. „Kompetencje dla Branży Turystycznej i sektora żywności wysokiej jakości” – zadania Anty-Covid realizowane są działania skierowane do przedsiębiorców.
Celem projektu jest podniesienie do końca marca 2021 r., zgodnie z potrzebami przedsiębiorców, kompetencji w zakresie Rekomendacji Nadzwyczajnych Sektorowej Rady ds. kompetencji sektor żywności wysokiej jakości, mających na celu zapobieganie negatywnym skutkom pandemii w następujących obszarach tematycznych:
1) Dobre Praktyki Higieniczne GHP i HACCP w warunkach pandemii;
2) Organizacja sprzedaży i promocji w warunkach pandemii;
3) Zaopatrzenie surowcowe zakładu produkcyjnego w warunkach pandemii;
4) Magazynowanie i transport żywności i w warunkach pandemii;
5) Zarządzanie kryzysowe w przypadku wystąpienia zakażenia w zakładzie.
Rekomendowanymi formami wsparcia są SZKOLENIA.
Projekt jest skierowany do mikro, małych, średnich i dużych przedsiębiorstw z sektora ŻYWNOŚCI WYSOKIEJ JAKOŚCI (PKD. C. 10) z siedzibą na terenie całej Polski.
Proces rekrutacji trwa do 31.12.2020 r. Wsparcie będzie realizowane do 31 marca 2021 r.
Instytucja realizująca: MDDP spółka akcyjna Akademia Biznesu sp. k.
Projekt jest współfinansowany jest ze środków Unii Europejskiej w ramach II osi priorytetowej „Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji” Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020. Działanie 2.21 „Poprawa zarządzania, rozwój kapitału ludzkiego oraz wsparcie procesów innowacyjnych przedsiębiorstw”.
Szczegółowe informacje na stronie internetowej w zakładce SEKTOR ŻYWNOŚCI
Modyfikował: Stanisław Szynkowski Data modyfikacji: 09-11-2020 10:43

Darmowa aplikacja mobilna Gminy Popielów
Dzisiaj jest wtorek, 28 marca 2023
Imieniny: Anieli, Kasrota, Soni